A. Rıfat Şungar

A. Rıfat Şungar

A. Rıfat Şungar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.7.1983

Türk sinema ve dizi oyuncusu.

İstanbul'un Kartal ilçesinde doğdu. İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir.

Filmografisi
Merhamet (2013-...) - Atıf Birsel
Kumun Tadı (2012) - Mehmet
Sirket.c.(Kısa Film) (2012) - K.
Soğuk (2012) - Enver
Bir Ömür Yetmez (2011-2012) - Ömer Batur
Karadağlar (2010-2011) - Cemal
Beni Unutma İstanbul (2010) - Mirko
Es - Es (2009) - Uras
Onlar Birbirlerini Sevdiler Ama(Kısa Film) (2009) - Orhan
Beş Şehir (2009) - Şevket
Üç Maymun (2008) - İsmail
Asi (2008) - Yetkin
Hatırla Sevgili (2007) - Ali
Kaybolan Yıllar (2006) - Mehmet Ak
Janjan (2006) - Yusuf

Görev Aldığı Yapımlar

A. Rıfat Şungar Fotoğrafları

A. Rıfat Şungar İle İlgili Haberler