Aaron Moorhead

Aaron Moorhead

Aaron Moorhead
Görüntü Yönetmeni, Kurgu, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 17.12.1987

Doğum Yeri: Florida, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Birçok yapımda yakın arkadaşı Justin Benson ile birlikte çalışmıştır. The Endless (2017), Spring (2014) ve Resolution (2012) gibi yapımlarla tanınmıştır. 

Filmografi

2020 I Blame Society
2018 Eels: Rusty Pipes (Kısa Video)
2017 The Endless
2016 BeerBongi (Kısa Film)
2015 Contracted: Phase II
2014 V/H/S Viral
2012 Resolution
2011 The Day the President Moved Thanksgiving (Kısa Film)
2006 One Way

Televizyon

2012 Ruin the Internet Comedy
2010 Co-Workers in a Barely Different Dimension (Mini Dizi)

Yönetmen

2019 Synchronic
2017 The Endless
2014 Spring
2014 V/H/S Viral
2013 Wrecked (Kısa Film)
2012 Resolution
2010 A Glaring Emission
2005 For the Motherland (Kısa Film)
2004 Mirror, Mirror. (Kısa Video)

Televizyon

2020 The Twilight Zone: La quatrième dimension

Yapımcı

2020 Separation (Kısa Film)
2020 She Dies Tomorrow
2019 Synchronic
2019 After Midnight
2019 Rock Bottom (Kısa Film)
2018 Occupant (Kısa Film)
2017 The Endless
2014 Spring
2014 V/H/S Viral
2012 Resolution
2010 Ashes (Kısa Film)
2004 Mirror, Mirror. (Kısa Video)

Senaryo

2014 V/H/S Viral
2010 A Glaring Emission
2004 Mirror, Mirror. (Kısa Video)

Görev Aldığı Yapımlar

Aaron Moorhead Fotoğrafları

Portreler