Aaron Nee

Aaron Nee

Aaron Nee
Yönetmen

Doğum Yeri: New Orleans, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Genellikle kardeşi Adam'la birlikte çalıştıkları için Nee Brothers olarak da bilinmektedirler. The Last Romantic (2006), Band of Robbers (2015) ve Masters of the Universe (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Masters of the Universe
2016 You Can Never Really Know Someone (Kısa Film)
2015 Band of Robbers
2009 Return (Belgesel)
2009 Boys with Girlfriends (Video)
2006 The Last Romantic

Televizyon

2010 The Geniuses (TV Filmi)
2009 Clark Kent Has a Dream

Yapımcı

2009 Return (Belgesel)
2009 Boys with Girlfriends (Video)
2006 The Last Romantic

Televizyon

2009 Clark Kent Has a Dream

Senaryo

2015 Band of Robbers
2009 Boys with Girlfriends (Video)
2006 The Last Romantic

Görev Aldığı Yapımlar

Aaron Nee Fotoğrafları

Portreler