Aaron Schneider

Aaron Schneider

Aaron Schneider
Görüntü Yönetmeni, Yönetmen

Doğum Tarihi: 26.7.1965

Doğum Yeri: Illinois, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Two Soldiers (2003), Büyük Sır (2009) ve Atlantik Savaşı (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 Greyhound
2009 Büyük Sır
2003 Two Soldiers (Kısa Film)

Televizyon

2000 Popular

Yapımcı

2003 Two Soldiers (Kısa Film)

Senaryo

2003 Two Soldiers (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Aaron Schneider Fotoğrafları

Aaron Schneider Haberleri

Portreler