Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson

Aaron Taylor-Johnson
Oyuncu

Doğum Tarihi: 13.6.1990

Doğum Yeri: Holmer Green, İngiltere

İngiliz sinema ve dizi oyuncusu.

Aaron Johnson, bir ev hanımı annenin ve bir inşaat mühendisi babanın oğludur. Johnson'un idollerinden biri olarak aktör Daniel Day-Lewis'i kaynak göstermiştir. 2009 yılında 43 yaşındaki Sam Taylor-Wood ile evlendi. 2010 yazında bir kızı ve 2012 yılında ikinci bir kız çocuğu babası oldu.

2015 yılında GQ dergisi tarafından en iyi giyinen 50 İngiliz adamından biri seçildi.

Filmografi 

2017 The Wall
2016 Nocturnal Animals
2015 Avengers: Age of Ultron
2014 Captain America: The Winter Soldier
2014 Godzilla
2013 Kick-Ass 2
2012 Savages
2012 Anna Karenina
2011 Albert Nobbs
2010 Kick-Ass
2010 Chatroom
2009 The Greatest
2009 Nowhere Boy
2008 Dummy
2008 Angus, Thongs and Perfect Snogging
2007 The Magic Door
2006 The Thief Lord
2006 The Illusionist
2006 Fast Learners (Kısa Film)
2006 The Best Man
2004 Dead Cool
2003 Behind Closed Doors
2003 Shanghai Knights
2002 Tom & Thomas
2000 The Apocalypse

Televizyon

2014 Family Guy (Seslendirme)
2007 Talk to Me
2007 Coming Up
2007 Nearly Famous
2007 Sherlock Holmes and the Baker Street Irregulars (TV Filmi)
2006 I Shouldn't Be Alive
2006 Casualty
2004 Family Business
2004 Feather Boy
2003 The Bill
2001 Armadillo

Ödülleri

2016 Altın Küre Ödülleri - Bir Sinema Filminde En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Nocturnal Animals
2016 Virtuosos Award - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Nocturnal Animals
2009 İmparatorluk Ödülleri - En İyi Yeni Oyuncu, Nowhere Boy

Görev Aldığı Yapımlar

Aaron Taylor-Johnson Fotoğrafları

Aaron Taylor-Johnson İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler