Aaron Woodley

Aaron Woodley

Aaron Woodley
Senarist, Seslendirme, Yönetmen

Doğum Tarihi: 23.3.1971

Doğum Yeri: Toronto, Kanada

Kanadalı senarist ve yönetmen.

Toronto, Ontario'da doğmuştur. Annesi Denise Cronenberg kostüm tasarımcısı, dayısı David Cronenberg ise film yapımcısıdır. Ontario Sanat Galerisi'nde animasyon okudu ve daha sonra York Üniversitesi'nden mezun oldu.

Woodley'nin 1997 yılı yapımı kısa filmi The Wager, Austin Film Festivali'nde Kısa Film Ödülü kazandı. 2003'te Michael Pitt'in oynadığı 'Rhinoceros Eyes'i yönetti. Bir yıl sonra, Lee Daniels'ın yapımcılığını yaptığı, şarkıcı ve oyuncu Mariah Carey'nin rol aldığı Tennessee'yi yönetti.

Filmografi

Yönetmen

2019 Kutup Köpekleri
2016 Spark: Bir Uzay Macerası
2011 The Entitled
2008 Mariah Carey: Right to Dream (Kısa Video)
2008 Tennessee
2008 Toronto Stories
2003 Rhinoceros Eyes
2000 Downpour (Kısa Film)
2000 Bed and Breakfast (Kısa Film)
1999 Spring Rounds (Kısa Film)
1998 The Wager (Kısa Film)
1995 Pipe Dreams (Kısa Film)

Televizyon

2012 Curious and Unusual Deaths
2010 Glenn Martin, DDS

Yapımcı

1998 The Wager (Kısa Film)

Senaryo

2019 Kutup Köpekleri
2016 Spark: Bir Uzay Macerası
2008 Toronto Stories
2003 Rhinoceros Eyes
2000 Downpour (Kısa Film)
2000 Bed and Breakfast (Kısa Film)
1998 The Wager (Kısa Film)
1995 Pipe Dreams (Kısa Film)

Televizyon

2000 PSI Factor: Chronicles of the Paranormal

Oyuncu

2019 Kutup Köpekleri (Seslendirme)
2016 Spark: Bir Uzay Macerası (Seslendirme)
2003 Rhinoceros Eyes

Görev Aldığı Yapımlar

Aaron Woodley Fotoğrafları

Aaron Woodley Haberleri