Abbey Lee

Abbey Lee

Abbey Lee
Oyuncu

Doğum Tarihi: 12.6.1987

Doğum Yeri: Melbourne, Avustralya

Avustralyalı model, aktris ve müzisyen.

Tam adı Abbey Lee Kershaw'dur. Ruben Guthrie (2015), Mad Max: Fury Road (2015), Mısır'ın Tanrıları (2016), Neon Şeytan (2016) ve Office Christmas Party (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Lux Æterna
2018 To the Night
2018 Caprice
2018 Hoş Geldin Yabancı
2018 Elizabeth Harvest
2017 Maverick (Kısa Film)
2017 Outlaws
2017 The Dark Tower
2016 Snowbird (Kısa Film)
2016 Gods of Egypt
2016 The Neon Şeytan
2016 Office Christmas Party
2015 Mad Max: Fury Road
2015 Ruben Guthrie
2011 Submission (Kısa Video)

Televizyon

2020 Lovecraft Country

Görev Aldığı Yapımlar

Abbey Lee Fotoğrafları

Abbey Lee Haberleri

Portreler