Abby Quinn

Abby Quinn

Abby Quinn
Oyuncu

Doğum Tarihi: 14.4.1996

Doğum Yeri: Michigan, ABD

ABD'li oyuncu.

Pittsburgh Carnegie Mellon Üniversitesi mezunudur. The Sisterhood of Night (2014) After the Wedding (2019) ve Küçük Kadınlar (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2020 I'm Thinking of Ending Things
2019 Küçük Kadınlar
2019 After the Wedding
2018 Good Girls Get High
2018 Radium Girls
2017 Landline
2016 The Journey Is the Destination
2014 The Sisterhood of Night

Televizyon

2019 Mad About You
2018 Better Call Saul
2017 Kara Ayna
2012 Law & Order: Special Victims Unit

Görev Aldığı Yapımlar

Abby Quinn Fotoğrafları

Abby Quinn Haberleri

Portreler