Abigail Breslin

Abigail Breslin

Abigail Breslin
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 14.4.1996

Doğum Yeri: New York, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Abigail Kathleen Breslin'dir. Akademi Ödülü'ne aday gösterilmiş en genç dördüncü kişidir. İşaretler (2002), Kesinlikle, Belki (2008), Aile Sırları (2013) ve Küçük Gün Işığım (2006) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Saturday at the Starlight
2020 Stillwater
2019 Zombi Ülkesi: Çift Dokunuş
2017 Yamasong: March of the Hollows
2017 Freak Show
2016 Fear, Inc.
2015 Final Girl
2015 Maggie
2014 Wicked Blood (Video)
2014 Mükemmel Kardeşler
2014 Abigail Breslin: You Suck (Kısa Video)
2013 Uzay Oyunları
2013 The Screen Test (Kısa Film)
2013 Hayaletli Ev
2013 Aile Sırları
2013 Abigail Breslin: Christmas in New York (Kısa Video)
2013 Acil Arama
2012 Kuşlar Şehrinde Macera (Seslendirme)
2011 Yılbaşı Gecesi
2011 Rango (Seslendirme)
2010 Quantum Quest: A Cassini Space Odyssey (Seslendirme)
2010 Janie Jones
2009 Zombieland
2009 Kız Kardeşimin Hikâyesi
2008 Macera Adası
2008 Kit Kittredge: An American Girl
2008 Kesinlikle, Belki
2007 Vanity Fair: Killers Kill, Dead Men Die (Kısa Video)
2007 Aşk Tarifi
2006 Son Hediye
2006 Noel Baba 3
2006 Küçük Gün Işığım
2006 Harika Köpekler (Video - Seslendirme)
2004 Raising Helen
2004 Keane
2004 Chestnut: Hero of Central Park
2004 Acemi Prenses 2: Kraliyet Nişanı
2002 İşaretler
1999 Toys R Us: 1999 Commercial (Kısa Film)

Televizyon

2017 Dirty Dancing (TV Filmi)
2016 Scream Queens
2006 Grey's Anatomy
2006 Ghost Whisperer
2005 Family Plan (TV Filmi)
2004 NCIS: Naval Criminal Investigative Service
2004 Law & Order: Special Victims Unit
2002 What I Like About You
2002 Hack

Görev Aldığı Yapımlar

Abigail Breslin Fotoğrafları

Abigail Breslin Haberleri