Adam Brody

Adam Brody

Adam Brody
Oyuncu

Doğum Tarihi: 15.12.1979

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Adam Jared Brody'dir. Annesi Valerie Jill grafik sanatçısı ve babası Mark Alan Brody ise avukattır. Kaliforniya Oceanside Mira Costa Koleji'ni bitirdi. Kaliforniya'da 10 yıl boyunca yüzücülük ve sörfçülük yaptı. American Pie, The Ring, Mr. and Mrs. Smith gibi filmlerde küçük rollerde yer aldı.

The O.C. adlı gençlik dizisinde Seth Cohen karakterini canlandırdı. American People dergisi tarafından en seksi dördüncü erkek seçilmiştir. Gilmore Kızları (2000), Judging Amy (1999), Family Law (1999), Smallville (2001) ve Shazam! 6 Güç (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Ready or Not
2019 Shazam! 6 Güç
2018 It's Me, Sugar (Kısa Film)
2018 Isabelle
2017 Otoyol Devriyesi
2017 Big Bear
2016 Yoga Hosers
2016 Showing Roots
2015 Sleeping with Other People
2014 Life Partners
2014 Growing Up and Other Lies
2014 Erkek Aklı 2
2013 Welcome to the Jungle
2013 Some Girl(s)
2013 Lovelace
2013 Koca Aranıyor
2012 Revenge for Jolly!
2012 İlk ve Son Aşkım
2012 Double or Nothing (Kısa Film)
2011 İhanetler ve Skandallar
2011 Damsels in Distress
2011 Çığlık 4
2010 Zorlu Takip
2010 The Romantics
2010 Sticky Minds (Kısa Film)
2009 Kana Susadım
2008 Death in Love
2007 The Ten
2007 Smiley Face
2007 In the Land of Women
2005 Sigara İçtiğiniz İçin Teşekkürler
2005 Bay ve Bayan Smith
2003 The Donnas: Too Bad About Your Girl (Kısa Video)
2003 Missing Brendan
2003 Home Security (Kısa Film)
2003 Grind
2002 Halka
2001 Roadside Assistance (Kısa Film)
2001 Amerikan Pastası 2
2001 According to Spencer
2000 The Silencing (Kısa Film)
2000 Never Land (Kısa Film)
1999 Random Acts of Violence

Televizyon

2019 Single Parents
2019 Curfew
2018 Urban Myths
2018 StartUp
2018 Hollyweed (TV Filmi)
2016 Billy & Billie
2015 The History of Us (TV Filmi)
2014 New Girl
2014 The League
2014 The Cosmopolitans (TV Filmi)
2014 Ten X Ten (Mini Dizi)
2013 Kroll Show
2013 House of Lies
2013 Burning Love
2011 Good Vibes (Seslendirme)
2011 Funny or Die Presents...
2007 The O.C.
2006 The Loop
2004 MADtv
2004 Grounded for Life
2003 Gilmore Kızları
2003 The Sausage Factory (TV Filmi)
2002 Smallville
2002 The Sausage Factory
2001 Judging Amy
2001 Go Fish
2001 Family Law
2001 Once and Again
2000 The Amanda Show
2000 City Guys
2000 Growing Up Brady (TV Filmi)
1999 Undressed
1995 Now What (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Adam Brody Fotoğrafları

Adam Brody Haberleri