Adam DeVine

Adam DeVine

Adam DeVine
Oyuncu, Seslendirme

Doğum Tarihi: 6.11.1983

Doğum Yeri: Iowa, ABD

ABD'li oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Adam Patrick DeVine'dır. Mükemmel Uyum (2012), Workaholics (2011) ve Mike ve Dave: Ahh Bir Sevgili Yapsak (2016) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Extinct (Seslendirme)
2020 Omniboat: A Fast Boat Fantasia
2019 Romantik Değil mi?
2019 Jexi
2018 When We First Met
2018 Magic Camp
2018 Game Over, Man!
2017 Lego Batman Filmi (Seslendirme)
2016 TMNT: Don vs Raph (Kısa Film - Seslendirme)
2016 Mike ve Dave: Ahh Bir Sevgili Yapsak
2016 Buz Devri: Büyük Çarpışma (Seslendirme)
2016 Bu da Nereden Çıktı?
2016 Blink-182: She's Out of Her Mind (Kısa Video)
2015 Uncle Grandpa's Incredible Journey (Kısa Film - Seslendirme)
2015 The Final Girls
2015 Mükemmel Uyum 2
2015 Stajyer
2014 Break Point
2014 Kötü Komşular
2012 Mükemmel Uyum
2011 The Legend of Awesomest Maximus
2009 Wizards Never Die (Kısa Video)
2009 Straight Outta Mordor (Kısa Video)
2009 Religious Dad (Kısa Video)
2009 Ratko: The Dictator's Son
2009 Purple Magic (Kısa Film - Seslendirme)
2009 Potion Mixin' (Kısa Film)
2007 Ana kuzusu
2006 Tales from an Alternate Universe (Kısa Film)
2006 Sausagefest (Kısa Video)
2006 Mail Order Comedy: Best Friends (Kısa Video)
2006 Bang Bus (Kısa Video)

Televizyon

2020 The Fabulous Furry Freak Brothers
2019 The Righteous Gemstones
2019 Human Discoveries (Seslendirme)
2019 Green Eggs and Ham (Seslendirme)
2018 Modern Family
2017 Penn Zero: Part-Time Hero (Seslendirme)
2017 Uncle Grandpa (Seslendirme)
2017 Workaholics
2015 Steven Universe (Seslendirme)
2015 Sin City Saints
2015 Lucas Bros Moving Co (Seslendirme)
2015 Drunk History
2014 Tom Green Live
2014 Sanjay and Craig
2014 American Dad! (Seslendirme)
2013 Community
2013 Comedy Bang! Bang!
2013 Arrested Development
2013 Coming This Fall to the Broxygen Network (Mini Dizi)
2012 TRON: Uprising (Seslendirme)
2011 Traffic Light
2009 Samantha Who?
2009 Better Off Ted
2008 Super Seniors (Kısa Film)
2008 The Wife & Times of Teddy Berman
2008 Special Delivery
2008 Frank TV
2008 The Dude's House (Mini Dizi)
2008 5th Year (Mini Dizi)
2008 Crossbows & Mustaches (Mini Dizi)
2007 The Minor Accomplishments of Jackie Woodman
2007 Nick Cannon Presents: Short Circuitz
2006 Mail Order Comedy (TV Filmi)

Yönetmen

2016 Workaholics

Yapımcı

2018 The Package
2018 Game Over, Man!
2018 When We First Met
2009 Wizards Never Die (Kısa Video)
2009 Straight Outta Mordor (Kısa Video)
2009 Religious Dad (Kısa Video)
2009 Purple Magic (Kısa Film)
2009 Potion Mixin' (Kısa Film)
2008 Reindeer Games (Kısa Film)
2006 Mail Order Comedy: Best Friends (Kısa Video)
2006 Bang Bus (Kısa Video)
2006 Sausagefest (Kısa Video)
2006 Tales from an Alternate Universe (Kısa Film)

Televizyon

2020 The Fabulous Furry Freak Brothers
2019 Adam Devine: Best Time of Our Lives
2017 Workaholics
2013 Adam Devine's House Party
2012 Workaholics: The Other Cubicle
2008 The Dude's House (Mini Dizi)
2008 Crossbows & Mustaches (Mini Dizi)

Senaryo

2018 Game Over, Man!
2009 Wizards Never Die (Kısa Video)
2009 Straight Outta Mordor (Kısa Video)
2009 Religious Dad (Kısa Video)
2009 Purple Magic (Kısa Film)
2009 Potion Mixin' (Kısa Film)
2006 Mail Order Comedy: Best Friends (Kısa Video)
2006 Bang Bus (Kısa Video)
2006 Sausagefest (Kısa Video)
2006 Tales from an Alternate Universe (Kısa Film)

Televizyon

2019 Adam Devine: Best Time of Our Lives
2017 Workaholics
2012 Workaholics: The Other Cubicle
2008 420 Special: Attack of the Show! from Jamaica
2008 Super Seniors (Kıısa Film)
2008 Live at Gotham
2008 The Dude's House (Mini Dizi)
2008 Crossbows & Mustaches (Mini Dizi)
2007 Online Nation
2006 Mail Order Comedy (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

Adam DeVine Fotoğrafları

Adam DeVine Haberleri