Adam Robitel

Adam Robitel

Adam Robitel
Oyuncu, Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 28.5.1978

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li senarist, yapımcı, yönetmen ve aktör.

Yönettiği ve senaristliğini yaptığı 2014 yılı yapımı The Taking of Deborah Logan ve senaristi olduğu 2015 yılı yapımı Paranormal Activity: The Ghost Dimension filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Escape Room
2018 Insidious: The Last Key - Becoming Elise (Kısa Belgesel)
2018 Insidious: The Last Key - Dive Into The Insidious Universe (Kısa Film)
2018 Insidious: The Last Key - Going Into The Further (Kısa Belgesel)
2018 Insidious: The Last Key - Unlocking The Keys (Kısa Belgesel)
2018 Ruhlar Bölgesi: Son Anahtar
2014 The Taking
2007 Love Your Customers (Video short)
2006 Inside the Asylum: The Making of '2001 Maniacs' (Kısa Belgesel Video)

Senaryo

2015 Paranormal Activity: Seance (Kısa Video)
2015 Paranormal Activity: Hayatlet Boyutu
2014 The Taking
2007 Love Your Customers (Kısa Video)
2006 Inside the Asylum: The Making of '2001 Maniacs' (Kısa Belgesel Video)

Yapımcı

2018 The Devil's Church (Kısa Film)
2014 The Taking
2012 Chillerama: House of Psyvho Charger (Kısa Video)
2012 Cut/Print
2011 Vito (Belgesel)
2010 2001 Maniacs: Behind the Screams (Kısa Belgesel Video)
2006 Bryan's Journals (Belgesel Video)
2006 Inside the Asylum: The Making of '2001 Maniacs' (Kısa Belgesel Video)

Oyuncu

2019 Escape Room
2015 Contracted: Phase II
2012 Cut/Print
2011 One for the Road (Kısa Film)
2011 I Was a Teenage Werebear (Kısa Film)
2011 Chillerama
2010 2001 Maniacs: Field of Screams
2006 Return to Sender (Kısa Film)
2005 2001 Maniacs
2002 The Rules of Attraction
2000 X-Men

Görev Aldığı Yapımlar

Adam Robitel Fotoğrafları

Adam Robitel Haberleri

Portreler