Addy Miller

Addy Miller

Addy Miller
Oyuncu

Doğum Tarihi: 4.1.2000

Doğum Yeri: North Carolina, ABD

ABD'li oyuncu.

Tam adı Adrian Addison Miller'dir. Behind You (2020), Karanlık Yerler (2015), Yürüyen Ölüler (2010-2017) ve Le secret de Lily Owens (2008) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Night of the Living Dead: Genesis
2021 The Devil's Tree
2020 Behind You
2016 Potent Media's Sugar Skull Girls
2016 Partners
2016 Nowhere
2015 Waiting for Butterflies
2015 Plan 9
2015 One Last Sunset Redux
2015 Karanlık Yerler
2015 iGirl (Kısa Film)
2015 June
2014 Witching Hour
2014 Prosper
2013 The Birthday Present (Kısa Film)
2013 Ghost Trek: Goomba Body Snatchers Mortuary Lockdown (Kısa Film)
2013 Remnants
2013 Red Rose (Kısa Film)
2012 Üç Kafadarlar
2012 Slayground (Kısa Film)
2012 Remnant (Kısa Video)
2012 Rebuild (Kısa Film)
2012 Hatfields and McCoys: Bad Blood
2012 FearFighter (Video Oyunu – Seslendirme)
2012 Burying the Truth (Kısa Video)
2011 Ghost Trek: The Kinsey Report (Kısa Film)
2011 Detour (Kısa Film)
2011 Banks of the Vltava (Kısa Film - Seslendirme)
2011 The Playground (Kısa Film)
2010 One Last Sunset (Kısa Film)
2010 Death and Mary Jane (Kısa Film)
2010 Blood Done Sign My Name
2009 Paranormal
2009 Milites Christi (Kısa Film)
2008 Le secret de Lily Owens

Televizyon

2017 Yürüyen Ölüler
2014 Nashville
2011 Tainted Love (Belgesel)
2011 Katie, bannie des siens (TV Filmi)
2011 It's Supernatural

Görev Aldığı Yapımlar

Addy Miller Fotoğrafları