Adem Kılıç

Adem Kılıç

Adem Kılıç
Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1954

Doğum Yeri: Trabzon, Türkiye

Türk film ve dizi yapımcısı, yönetmen. 

Çeşitli televizyon dizileri ile filmlerinin yapımcılığını ve yönetmenliğini yapmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2017 Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel
2016 Oflu Hoca'nın Şifresi 2
2014 Oflu Hoca'nın Şifresi
2012 Moskova'nın Şifresi: Temel
2011 Sümela'nın Şifresi: Temel
2000 Bizim Çocuklar (TV Dizisi)
1989 Gençler (TV Dizisi)

Yapımcı

2017 Sümela’nın Şifresi 3: Cünyor Temel
2016 Oflu Hoca'nın Şifresi 2
2014 Oflu Hoca'nın Şifresi
2012 Moskova'nın Şifresi: Temel
2011 Sümela'nın Şifresi: Temel
2008 Gazi (TV Dizisi)
2008 Babam Adam Olacak (TV Dizisi)
2004 Adı Aşk Olsun (TV Dizisi)
1998 Güldüren Cazibe (TV Dizisi)

Yapım Ekibi

1996 Kurtuluş (TV Dizisi - Yapım Asistanı)

Post-Prodüksiyon

2009 Adını Sen Koy

Görev Aldığı Yapımlar

Adem Kılıç Fotoğrafları

Adem Kılıç Haberleri