Adem Yılmaz

Adem Yılmaz

Adem Yılmaz
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 21.12.1983

Doğum Yeri: Amsterdam, Hollanda

Türk oyuncu.

Hollanda'da dünyaya gelen oyuncu 13 yaşındayken ailesiyle birlikte Trabzon'a taşınır. İlk, orta ve liseyi Trabzon'da okuyan Yılmaz lisans eğitimini ise Ankara Bilkent Üniversitesi Müzik ve Sahne Sanatları Fakültesi Tiyatro-Oyunculuk bölümünde tamamlamıştır. Sebahat ve Melahat (2014), Hep Yek (2015) ve OHA: Oflu Hoca'yı Aramak (2014) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Canım Dayım
2020 Corontina 19
2017 Mor Ufuklar
2016 Mezarcı
2015 Hep Yek
2015 Bir Gece
2014 Sebahat & Melahat
2014 OHA: Oflu Hoca'yı Aramak
2014 Bizum Hoca

Televizyon

2015 Ayrılsak da Beraberiz
2013 Doksanlar
2012 Alemin Kıralı



Senaryo

2014 Sebahat & Melahat

Görev Aldığı Yapımlar

Adem Yılmaz Fotoğrafları

Adem Yılmaz Haberleri