Adil El Arbi

Adil El Arbi

Adil El Arbi
Yönetmen

Doğum Tarihi: 30.6.1998

Doğum Yeri: Edegem, Belçika

Belçikalı oyuncu, senarist ve yönetmen.

Black (2015), Patser (2018) ve Broeders (2011) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2022 Bad Boys 4
2020 Bad Boys: Her Zaman Çılgın
2018 Wiz Khalifa: When I Grow Up (Kısa Film)
2018 Patser
2017 Hashtag (Kısa Film)
2015 Black
2014 Image
2011 Broeders (Kısa Film)

Televizyon

2017 Snowfall
2012 Bergica

Senaryo

2018 Patser
2017 Hashtag (Kısa Film)
2015 Black
2014 Image
2011 Broeders (Kısa Film)

Televizyon

2012 Bergica

Oyuncu

2017 Dode Hoek
2016 Patient Zero (Kısa Film)
2008 Los

Televizyon

2018 Elvis and Benny
2012 Bergica

Görev Aldığı Yapımlar

Adil El Arbi Fotoğrafları

Adil El Arbi Haberleri

Portreler