Adria Arjona

Adria Arjona

Adria Arjona
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.4.1992

Doğum Yeri: Porto Riko, Porto Riko

Porto Rico'lu aktris.

Tam adı Adria Arjona Torres'tir. HBO televizyon dizisi True Dedective'te Emily rolü ve CBS televizyon dizisi Person of Interest'te Dani Silva rolüyle tanınır. Ayrıca NBC televizyon dizisi Emerald City'de Dorothy Gale karakterini canlandırdı.

Filmografi

2020 Morbius
2019 6 Underground
2019 Triple Frontier
2018 Pasifik Savaşı: İsyan
2018 Parti Kraliçesi
2016 Belko Deneyi
2016 Anomalous
2015 Little Galicia
2015 Eos (Kısa Film)
2012 Loss (Kısa Film)

Televizyon

2019 Good Omens
2017 Emerald City
2015 Person of Interest
2015 Narcos
2015 True Detective
2014 Unforgettable

Video Oyunu

2017 Fortnite (Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Adria Arjona Fotoğrafları

Adria Arjona Haberleri

Portreler