Yorum Yaz




"Yorumlar küfür hakaret ve müstehcenlik içeremez. Bu kurallara uymayan yorumlar silinecektir."
Toplam 31 Yorum
  • Film Notu 4/10
    tayfun yds 2.9.2007 18:23:00
    eğer hala 15 yaşında olsaydım. veya 15 sene önce izleseydim.çok güzel film diyebilirdim.ama bugün 2007 bu filme harcanılan paraya,da emeğe,de yazık diyorum
  • Film Notu 10/10
    sevda 25.5.2007 14:44:00
    bu filimi izlemek için ne yapmam lağzım dvd si var heryerde neden acaba cd yok fıragmanlarını izledim harika bir filim bana en kısa zamanda cevap verirseniz sevinirim tam anlamıylla harika bir filim
  • Film Notu -/10
    ahmet 24.9.2006 00:04:00
    abi ben bu filmi nie duymadım ya bi tek ben izlemedim herhalde ya...
  • Film Notu 1/10
    sakaryali 3.8.2006 01:26:00
    igrencti 93 dk hica ara vermeden izlemek zorunda kaldim;yanimdaki uzayli da bunu farketmedi ilk bulusmamiz oldugu icin susmak zorunda kaldim meger o da cikmak istiyormus ama bunu sonradan ogrendim; tek begendigim Charlize Theron nin fizigi oldu; bir kiz olarak ben bile begendim :D IKI GUN BAS AGRISINDAN YATTIM hayatimda izladigim en kotu filmdi;
  • Film Notu -/10
    esra reeves 31.7.2006 00:55:00
    bence iğrenç bir film charlize in karizması yerinde ama bence bu tür rollere deri kıyafetiyle carrie anne moss yakışırdı onun karizması charlize in masumluğu war bence filme yakışmamış
  • Film Notu 10/10
    AHMET AYTEKIN 6.6.2006 20:54:00
    CAHARLIZE OYNASINDA HIC BI SEY YAPMASIN DERIM SUPERIN USTUNDE MUKEMMELIN YUKARISINDA BI KADIN DIYECEK BI LAF YOK SANIRIM TUM GUZELLIKLER ONUN UZERINDE TOPLANMIS
  • Film Notu 1/10
    A 23.4.2006 04:22:00
    HAYATIMDA İZLEDİĞİM EN KÖTÜ FİLM
  • Film Notu 10/10
    Deniz Göğeer 20.4.2006 15:47:00
    bnce mükemmel bi film yeter ki charlize theron oynasın ben caharlize theron hayranıyım hayatımda böle güzel bi kadın görmedim lara croft onun yanında bebe kalır bnce en güzel kadın charlize theron.
  • Film Notu 10/10
    Deniz Göğeer 20.4.2006 15:39:00
    bnce çok güzel bi film kadın çok güzel yani charlize theron kısa saç çok yakışıo ona tam da kadınını seçmişler walla
  • Film Notu -/10
    penche 14.4.2006 19:27:00
    ben izlemedim ama en kısa zamanda gideceğim

Vizyondaki Filmler