Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu

Afra Saraçoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 2.12.1997

Doğum Yeri: Antalya, Türkiye

Türk oyuncu ve model.

Eskişehir Anadolu Üniversitesi mezunudur. Genç yaşında birçok defile ve tanıtım çekimine katılan Afra Saraçoğlu, dünyaca ünlü top model Adriana Lima'ya olan benzerliği ile dikkat çekiyor. 

2016 yılında Özcan Deniz'in senaryosunu yazdığı ve yönettiği İkinci Şans filminde Nurgül Yeşilçay'ın kızı rolünde başarıyla oynadı. Bu başarısının ardından 2017 yılında Kötü Çocuk filminde şans buldu.

Filmografi

2018 İyi Oyun
2018 Aşk Bu mu?
2017 Kötü Çocuk
2016 İkinci Şans
2015 En Güzeli

Televizyon

2017 Fazilet Hanım ve Kızları

Görev Aldığı Yapımlar

Afra Saraçoğlu Fotoğrafları

Afra Saraçoğlu Haberleri

Portreler