Afrikalı Ali

Afrikalı Ali

Afrikalı Ali
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1972

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk radyocu ve oyuncu. Asıl adı Ali Şentürk'tür.

Aslen Çankırılı olan sanatçı 90'lı yılların başında özel radyo ve TV'lerin açılmasına izin verilmesiyle birlikte radyoculuğa başlamıştır. Ulusal radyolardaki beğenilen performansıyla dikkatleri çekti.

Şu sıralar Kral TV Radyo'da 'Afrikalı Ali ile Benden Ustası Yok Kral FM' programıyla sevenlerine seslenmeye devam etmektedir.

Filmografi

2017 Parayı Bulduk
2014 Aşkopat

Kitap

2003 Radyo Mektupları Görülmüştür

Ödülleri

2006 M.G.D. (Magazin Gazetecileri Derneği) - En İyi Radyo DJ'i
2009 İstanbul Taksiciler Odası - Taksicilerin En Çok Dinlediği Radyocu

Görev Aldığı Yapımlar

Afrikalı Ali Fotoğrafları

Afrikalı Ali Haberleri

Portreler