Aggeliki Papoulia

Aggeliki Papoulia

Aggeliki Papoulia
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1975

Doğum Yeri: Atina, Yunanistan

Yunan aktris.

2011 yapımı Alpeis ve 2015 yapımı The Lobster filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 The Miracle of the Sargasso Sea
2015 The Lobster
2014 A Blast
2011 Alpeis
2009 Köpek Dişi
2008 Kala krymmena mystika, Athanasia
2002 Spirtokouto
2002 Vrohi (Kısa Film)
2001 Alexandreia
2001 Me ta fota nystagmena (Kısa Film)
2000 Panta hthes vrady (Kısa Film)
1999 Whoopee (Kısa Film)

Televizyon

2017 The Tunnel

Görev Aldığı Yapımlar

Aggeliki Papoulia Fotoğrafları