Agnieszka Mandat-Grabka

Agnieszka Mandat-Grabka

Agnieszka Mandat-Grabka
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.5.1953

Doğum Yeri: Kraków, Polonya

Polonyalı aktris.

Pokot (2017), Jasna strona (2007) ve Piata pora roku (2012) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2017 Pokot
2014 Jeziorak
2012 Piata pora roku
2012 Sanctuary
2012 Dzien kobiet
2010 Zwerbowana milosc
2009 Nigdy nie mów nigdy
2009 Mitten im Sturm
2008 Ile wazy kon trojanski?
2007 Jasna stronab (Kısa Film)
2007 In Between (Kısa Film)
2007 Lódkav
2000 Szczesliwy czlowiek
1983 On, ona, oni
1981 Kindische Fragen

Televizyon

2015 Kampen for tilværelsen
2014 Cisza nad rozlewiskiem
2013 Prawo Agaty
2012 Nad rozlewiskiem...
2012 Julia (Mini Dizi)
2011 Zycie nad rozlewiskiem
2011 Ojciec Mateusz
2010 Milosc nad rozlewiskiem
2010 Nowa
2010 Krzysztof (TV Filmi)
2009 Dom nad rozlewiskiem
2007 Ekipa
2006 Smierc rotmistrza Pileckiego (TV Filmi)
2005 Karol. Ein Mann, der Papst wurde (TV Filmi)
2005 Papst Johannes Paul II. (Mini Dizi)
2004 Plebania
2004 Pensjonat Pod Róza
2004 M jak milosc
2002 Samo zycie
2000 Na dobre i na zle
1994 Spis cudzoloznic (TV Filmi)
1994 Ziarno zroszone krwia (TV Filmi)
1980 Z biegiem lat, z biegiem dni...

Görev Aldığı Yapımlar

  • İz, Spoor, 2017, Oyuncu

Agnieszka Mandat-Grabka Fotoğrafları

Agnieszka Mandat-Grabka Haberleri

Portreler