Ahmet İlker Okumuş

Ahmet İlker Okumuş

Ahmet İlker Okumuş
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 15.4.1975

Doğum Yeri: Çorum, Türkiye

Türk oyuncu.

Gazi Üniversitesi Çorum Meslek Yüksekokulu mezunudur.

Filmografi

2017 Zor yıllar
2107 Nezih Bir Film (Ayrıca Senarist)
2015 Ertuğrul 1890
2013 Sürgün İnek
2008 Devrim Arabaları
2007 Kabadayı

Televizyon

2015 Son Çıkış
2013 Herşey Yolunda Merkez
2014 Galip Derviş
2013 Lale Devri
2011 Ay Tutulması
2010 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2010 Fatmagül'ün Suçu Ne?
2010 Aşk ve Ceza
2010 Kollama
2009 Ramazan Güzeldir
2009 Bahar Dalları
2008 Adanalı
2007 Arka Sokaklar
2006 İki Aile
2006 Sırça Köşk
2006 Sıla
2006 Selena
2006 Gülpare
2006 Ah Polis Olsam
2006 Hırsız Polis
2005 Şöhret
2005 Acı Hayat
2004 Yabancı Damat

Görev Aldığı Yapımlar

Ahmet İlker Okumuş Fotoğrafları

Ahmet İlker Okumuş Haberleri

Portreler