Ahmet Katıksız

Ahmet Katıksız

Ahmet Katıksız
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 8.7.1981

Doğum Yeri: Edirne, Türkiye

Türk yönetmen ve film yapımcısı.

Dokuz Eylül Üniversitesi Sinema Televizyon Bölümü mezunudur. Yönetmen ve senarist Deniz Akçay Katıksız ile evlidir.

Filmografi

Yönetmen

2018 Şampiyon
2016 Sonsuz Aşk

Televizyon

2014 Kara Para Aşk
2012 Babam İçin
2012 6 Mantı
2010 Halil İbrahim Sofrası
2009 Kül ve Ateş
2008 Yol Arkadaşım

Senaryo

2018 Şampiyon

Yapımcı

2013 Köksüz

Görev Aldığı Yapımlar

Ahmet Katıksız Fotoğrafları

Ahmet Katıksız Haberleri