Ahmet Olgun Sünear

Ahmet Olgun Sünear

Ahmet Olgun Sünear
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.12.1982

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk model ve oyuncu.

Mimar Sinan Güzel Sanatlar Üniversitesi’nde endüstri ürünleri tasarımı üzerine eğitim aldı. Eğitimi devam ederken aynı zamanda oyunculuk eğitimleri almaya başladı. Daha sonra Bilgi Üniversitesi’nde Sahne Sanatları üzerine eğitim aldı.

Profesyonel olarak ilk kez 2009 yılı yapımı Kampüste Çıplak Ayaklar filminde yer aldı. TV'de ise ilk kez 2014 yılında yayınlanan Boynu Bükükler dizisinde rol aldı. Çeşitli reklam filmlerinde oynayan Ahmet Olgun Sünaer, aynı zamanda modellik de yapmaktadır. 

Filmografi

2019 Aslı Gibidir
2009 Kampüste Çıplak Ayaklar

Televizyon

2016 Kanıt: Ateş Üstünde
2015 Mayıs Kraliçesi
2015 Maral
2014 Boynu Bükükler
2014 Çilek

Görev Aldığı Yapımlar

Ahmet Olgun Sünear Fotoğrafları

Ahmet Olgun Sünear Haberleri

Portreler