Ahmet Öztürk

Ahmet Öztürk

Ahmet Öztürk
Oyuncu

Doğum Yeri: Türkiye

Türk dublör ve oyuncu.

Kurye (2020), Aylan Bebek (2019) ve C.L.E.A.N. (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2022 Anatolia
2022 Blood Curse
2022 Edict of Expulsion 1492
2022 Kıtlık
2022 Save the Last Bullet
2022 Europa
2021 Kurye
2019 Aylan Bebek
2020 C.L.E.A.N.
2018 La Famiglia (Kısa Film)
2017 Cyborg X 1 (Kısa Video)

Televizyon

2016 Dead End: At the End We Die

Yapımcı

2022 Edict of Expulsion 1492

Görev Aldığı Yapımlar

Ahmet Öztürk Fotoğrafları

Ahmet Öztürk Haberleri