Ahmet Rıfat Şungar

Ahmet Rıfat Şungar

Ahmet Rıfat Şungar
Oyuncu

Doğum Tarihi: 9.7.1983

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk sinema ve dizi oyuncusu.

Kartal Süleyman Demirel Anadolu Lisesi'den mezun olduktan sonra İstanbul Üniversitesi Devlet Konservatuvarı tiyatro bölümünden mezun oldu. Kariyerine oyuncu olarak devam etmektedir.

Filmografi

2018 Manyak
2018 Ahlat Ağacı
2015 Wong Kar Wai Üzerine Bir Kısa Film (Kısa Film)
2015 Tereddüt
2014 Kumun Tadı
2014 Deniz Seviyesi
2013 Soğuk
2012 Gözetleme Kulesi (Seslendirme)
2010 Unutma Beni İstanbul
2010 Onlar Birbirlerini Sevdiler Ama... (Kısa Film)
2009 Üç Maymun
2009 Beş Şehir
2009 Adını Sen Koy (Seslendirme)
2006 Janjan

Televizyon

2018 Dudullu Postası
2017 Aşk ve Gurur
2015 Gamsız Hayat
2014 Ah Neriman
2013 Merhamet
2011 Bir Ömür Yetmez
2010 Karadağlar
2010 Es Es
2008 Asi
2006 Kaybolan Yıllar
2006 Hatırla Sevgili
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı

Ödülleri

2014 21. Uluslararası Altın Koza Film Festivali - En İyi Erkek Oyuncu, Deniz Seviyesi
2009 41. Siyad Türk Sineması Ödülleri - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Üç Maymun
2009 2. Yeşilçam Ödülleri - Umut Veren Genç Oyuncu, Üç Maymun

Görev Aldığı Yapımlar

Ahmet Rıfat Şungar Fotoğrafları

Ahmet Rıfat Şungar Haberleri