Ahmet Saraçoğlu

Ahmet Saraçoğlu

Ahmet Saraçoğlu
Oyuncu

Doğum Tarihi: 24.9.1975

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde eğitim gören sanatçı, çeşitli tiyatro topluluklarında çalışmasının ardından, 1995 yılında kamera karşısına geçerek sinema ve dizi filmlerde de rol aldı. 2005 yılında bir grup sanatçıyla birlikte İstanbul Kraliyet Tiyatrosu'nu kurdu. Halen çalışmalarını sürdürmektedir.





Filmografisi

  • Ev (abluka), 2010
  • Haneler, 2009
  • Dilber'in Sekiz Günü, 2008
  • Usta, 2008
  • Zincirbozan, 2007
  • Yaprak Dökümü, 2006
  • Avrupa Yakası, 2005
  • O Şimdi Mahkum, 2005
  • Tombala, 2005
  • Döngel Karhanesi, 2005
  • Hırsız Polis, 2005
  • Kadın İsterse, 2004
  • Gülizar, 2004
  • Tam Pansiyon, 2004
  • Esir Şehrin İnsanları, 2003
  • Neredesin Firuze, 2003
  • Hürrem Sultan, 2003
  • Sultan Makamı, 2003
  • Havada Bulut, 2002
  • Unutma Beni, 2002
  • Yarım Elma, 2002
  • Yeditepe İstanbul, 2001
  • Tatlı Hayat, 2001
  • Yılan Hikayesi, 2000
  • Yedi Numara, 2000
  • Çiçek Taksi, 1995
Rol Aldığı Tiyatro Oyunları
  • Denizaltında Altı Tahammül Fersah, 2009
  • Yeşil Papağan Limitet, 2008
  • Hastasıyız, 2007
  • Lisistrata, 2000
  • Vişne Bahçesi, 2000

Görev Aldığı Yapımlar

Ahmet Saraçoğlu Fotoğrafları

Ahmet Saraçoğlu Haberleri

Portreler