Ahmet Varlı

Ahmet Varlı

Ahmet Varlı
Oyuncu

Doğum Tarihi: 25.3.1984

Doğum Yeri: Trabzon, Türkiye

Türk oyuncu.

1984 yılında Trabzon’da dünyaya geldi. Maltepe Üniversitesi Güzel Sanatlar Fakültesi Oyunculuk Bölümünü okudu ve buradan mezun oldu. 2008 yılında çekilen Şeytanın Pabucu sinema filmi ile ilk oyunculuk hayatına başlamıştır. Yerden Yüksek, Öyle Bir Geçer Zaman Ki, Benim İçin Üzülme dizilerinde rol almıştır.

Filmografi

2018 Lady Winsley
2017 Taş
2017 Namlu Ucunda Bir Yaşam Nuri Killigil
2016 Oflu Hoca'nın Şifresi 2
2014 Oflu Hoca'nın Şifresi
2008 Şeytanın Pabucu

Televizyon

2017 Kanatsız Kuşlar
2015 Muhteşem Yüzyıl: Kösem
2014 Yılanların Öcü
2013 Benim İçin Üzülme
2012 Öyle Bir Geçer Zaman ki
2011 Yerden Yüksek
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu?
2007 Doktorlar

Ödülleri

2017 24. Uluslararası Adana Film Festivali - En İyi Yardımcı Erkek Oyuncu, Taş

Görev Aldığı Yapımlar

Ahmet Varlı Fotoğrafları

Ahmet Varlı Haberleri

Portreler