Ahu Sungur

Ahu Sungur

Ahu Sungur
Oyuncu

Doğum Tarihi: 5.2.1981

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu.

Mandıra Filozofu filmi ve Adını Feriha Koydum ve O Hayat Benim dizileriyle tanınmıştır. Akademi İstanbul Tiyatro Bölümü mezunudur. Mezun olduktan sonra Semaver Kumpanya, Tiyatro Çisenti ve Tiyatro Kedi'de çeşitli oyunlarda yer aldı.

En son Tiyatro Kedi'de Bir Komiser Geldi isimli oyunda Semih Sergen ile başrolleri paylaşmıştırlar. Ahu Sungur, ilk olarak 1999 yılında Hakan Yılmaz ve Janset'in başrollerde oynadığı Ayrılsak da Beraberiz dizisinde rol aldı. Ahu Sungur, 2002 yılında Suat Sungur ile evlenmiştir ve Ege adında bir oğlu vardır.

Filmografi

2019 Dert Bende
2018 Zerk
2014 Mandıra Filozofu

Televizyon

2018 Çukurdere
2018 Bir Mucize Olsun
2016 O Hayat Benim
2013 Umutsuz Ev Kadınları
2012 Ben Bilmem Eşim Bilir (TV Programı)
2012 Adını Feriha Koydum: Emir'in Yolu
2009 Bu Kalp Seni Unutur mu?
2007 Affedilmeyen
2006 Binbir Gece
2006 Arka Sokaklar
2002 Kurşun Asker
2002 Aşk Meydan Savaşı
2000 Dadı
2003 Ayrılsak da Beraberiz

Görev Aldığı Yapımlar

Ahu Sungur Fotoğrafları

Ahu Sungur Haberleri