Aisling Chin-Yee

Aisling Chin-Yee

Aisling Chin-Yee
Kurgu, Yönetmen

Doğum Tarihi: 29.4.1982

Doğum Yeri: Halifax, ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Jamaikalı-Çin ve İrlanda kökenlerine sahiptir. Still Longshots (2007), The Saver (2015) ve Geriye Kalanlar (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Geriye Kalanlar
2017 Synesthesia (Kısa Belgesel)
2014 Sound Asleep (Kısa Film)

Yapımcı

2017 Synesthesia (Kısa Belgesel)
2016 Inside These Walls (Kısa Belgesel)
2015 The Saver
2014 Sound Asleep (Kısa Film)
2013 Rhymes for Young Ghouls
2013 Last Woman Standing (Belgesel)
2012 Sorry, Rabbi (Kısa Film)
2010 The Colour of Beauty (Kısa Belgesel)
2010 The Interview (Kısa Film)
2010 Jaded (Kısa Film)
2008 Three Mothers (Kısa Film)
2008 Baghdad Twist (Kısa Belgesel)
2007 Still Longshots (Belgesel)

Televizyon

2017 Lost Generation

Senaryo

2017 Synesthesia (Kısa Belgesel)
2014 Sound Asleep (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Aisling Chin-Yee Fotoğrafları

Aisling Chin-Yee Haberleri

Portreler