Aislinn Derbez

Aislinn Derbez

Aislinn Derbez
Oyuncu

Doğum Tarihi: 18.3.1986

Doğum Yeri: Mexico City, Meksika

Meksikalı oyuncu.

Tam adı Aislinn Derbez Michel'dir. Easy (2016-2017), La casa de las flores (2018-2019) ve Miss Bala (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Mexiwood
2021 Acerca del Tiempo
2019 Miss Bala
2017 Win It All
2017 Hazlo Como Hombre
2016 Que Pena Tu Vida
2016 Kazara Ortaklar
2016 Macho
2015 Estar o no estar
2015 A la mala
2014 Yerbamala
2014 Tierra de Sangre
2013 Sobre ella
2013 Prijde letos Jezísek?
2012 El cielo en tu mirada
2012 Abolición de la propiedad
2010 Te presento a Laura
2010 El atentado
2008 Served Cold (Kısa Film)

Televizyon

2019 Seis Manos (Mini Dizi)
2019 La casa de las flores
2019 Noches con Platanito
2017 Easy
2013 La Promesa
2013 Gossip Girl: Acapulco
2012 Los Héroes del Norte
2010 Niñas mal
2010 Mujeres asesinas
2010 Los Minondo
2009 Ellas son... la alegría del hogar

Görev Aldığı Yapımlar

Aislinn Derbez Fotoğrafları