Akan Satayev

Akan Satayev

Akan Satayev
Yönetmen

Doğum Tarihi: 23.12.1971

Doğum Yeri: Karaganda, Kazakistan

Kazak oyuncu, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Akan Kargambaevich Satayev'dir. Reketir (2007), Zabludivshiysya (2009), Zhauzhürek myng bala (2012) ve Tomris (2020) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Tomris
2018 Put lidera. V epitsentre mira
2018 Biznesmeny
2017 Ona
2016 Rayony
2016 Anaga aparar jol
2016 Bilgisayar Korsanı
2015 Reketir 2: Vozmezdie
2012 Zhauzhürek myng bala
2011 Likvidator
2009 Zabludivshiysya
2007 Reketir

Televizyon

2009 Aghayyndy (Mini Dizi)

Yapımcı

2019 Kanikuly OFF-LINE 2
2019 A Dark-Dark Man
2019 Kanikuly OFF-LINE
2018 Put lidera. V epitsentre mira
2018 Biznesmeny
2018 Laskovoe bezrazlichie mira
2017 Ona
2016 Rayony
2016 Bilgisayar Korsanı
2015 Reketir 2: Vozmezdie
2009 Zabludivshiysya
2007 Reketir

Televizyon

2010 Aynalayyn
2009 Aghayyndy (Mini Dizi)

Senaryo

2016 Bilgisayar Korsanı

Oyuncu

2016 Bilgisayar Korsanı
1999 Közimning Qarasy
1993 Allazhar

Görev Aldığı Yapımlar

  • Tomris, Tomiris, 2019, Yönetmen

Akan Satayev Fotoğrafları

Akan Satayev Haberleri

Portreler