Akilas Karazisis

Akilas Karazisis

Akilas Karazisis
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1957

Doğum Yeri: Selanik, Yunanistan

Yunan oyuncu.

Filmografi

2015 Highway to Hellas
2015 Bir Nefes
2013 I limouzina: Komodia parexigiseon
2013 Mia klironomia (TV Dizisi)
2012 An...
2011 Loufa kai parallagi: Seirines sti steria
2011 J.A.C.E.
2010 Apnoia
2005 I horodia tou Haritona
2005 10i entoli (TV Dizisi)
2004 Olympiakes istories me ta ftera tou anemou (Kısa Film)
2003 Metamfiesmeni gynaika
2003 Oxygono
2002 Meta tis 11 (Kısa Film)
2002 Ich bin es leid, deine Liebhaber zu töten
2002 Uranisco Disco (Kısa Film)
2001 Epifaneia (TV Dizisi)
2001 Dekapentavgoustos
2001 O gogos (Kısa Film)
1997 To athoo soma
1997 Eleftheras voskis (Kısa Film)
1996 Ein Tropfen im Ozean
1995 O tsalapeteinos tou Wyoming
1994 Iagouaros
1994 To teleftaio adio (TV Dizisi)
1993 Anatomia enos eglimatos (TV Dizisi)
1993 Oneirevomai tous filous mou
1993 Lefteris Dimakopoulos 

Görev Aldığı Yapımlar

  • Bir Nefes, Ein Atem / One Breath, 2015, Oyuncu

Akilas Karazisis Fotoğrafları

Portreler