Akın Ayvaz

Akın Ayvaz

Akın Ayvaz
Oyuncu, Senarist

Doğum Tarihi: 4.5.1989

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk oyuncu. 

Aslen Trabzonludur. Genç yaşta yerel radyolarda programcı olarak başladığı kariyerine oyunculukla devam etme kararı alan oyuncu, o dönem memleketi Sakarya'da yaşıyordu. İstanbul'a yerleşip bir süre daha radyo programlarıyla hayatını sürdüren oyuncu, Müjdat Gezen Sanat Merkezi'nde aldığı eğitimle oyunculukla tanıştı.

Filmografi

2018 Sessiz Ol
2017 Sinsiran: Yasak Aşk (Ayrıca Senarist)
2017 Kurtlar Vadisi Vatan

Televizyon

2016 Sevda Kuşun Kanadında
2015 Çınarın Gölgesinde
2015 Poyraz Karayel
2014 Yetim Gönüller
2014 Medcezir
2014 İki Dünya Arasında
2012 Karadayı

Görev Aldığı Yapımlar

Akın Ayvaz Fotoğrafları

Portreler