Alain Chabat

Alain Chabat

Alain Chabat
Oyuncu, Senarist, Seslendirme, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 24.11.1958

Doğum Yeri: Vahran, Cezayir

Cezayir asıllı Fransız aktör, senarist ve yönetmen.

Asteriks ve Oburiks - Görevimiz Kleopatra (2002), Rüya bilmecesi (2006) ve Didier (1997) filmleriyle tanınan bir oyuncudur.

Filmografi

2017 Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu
2017 Yeni Yıl Tehlikede
2014 Asterix: The Land of the Gods
2013 Mood Indigo
2013 Turf
2013 Les gamins
2012 A Thousand Words
2012 HOUBA! On the Trail of the Marsupilami
2012 Ice Age: Continental Drift
2011 La guerre des boutons
2011 Scrat's Continental Crack-Up: Part 2
2011 Le grand restaurant II
2009 Night at the Museum: Battle of the Smithsonian
2009 Trésor
2009 Le siffleur
2008 15 ans et demi ...
2008 La personne aux deux personnes
2008 Un monde à nous
2008 Rien dans les poches
2007 Garage Babes
2007 Kaamelott
2006 The Science of Sleep
2006 I Do
2006 Avez-vous déjà vu..?
2005 Papa
2004 RRRrrrr!!!
2004 Happily Ever After
2004 Casablanca Driver
2004 Reality
2003 Chouchou
2003 Laisse tes mains sur mes hanches
2003 The Car Keys
2003 Mais qui a tué Pamela Rose ?
2003 Perles à rebours
2002 Asterix & Obelix: Mission Cleopatra
2002 Restauratec
2001 L'art (délicat) de la séduction
2001 La cape et l'épée
2000 The Taste of Others
2000 Kitchendales
1999 Trafic d'influence
1999 Mes amis
1999 La débandade
1998 Ivre mort pour la patrie
1997 Didier
1997 Le cousin
1996 Beaumarchais
1996 Delphine 1, Yvan 0
1996 Toniglandyl
1995 French Twist
1994 La Cité de la peur
1994 À la folie
1994 Parano
1994 One Night of Hypocrisy
1993 La Classe américaine
1992 Pizza blob
1991 The Professional Secrets of Dr. Apfelgluck
1990 Baby Blood
1990 Histoire(s) de la télévision
1989 Palace
1987 Objectif: Nul
1979 Série noire

Görev Aldığı Yapımlar

Alain Chabat Fotoğrafları

Alain Chabat İle İlgili Haberler

Portreler


Vizyondakiler