Alan Taylor

Alan Taylor

Alan Taylor
Yönetmen

Doğum Tarihi: 8.5.1965

Doğum Yeri: ABD

ABD'li senarist, yapımcı ve yönetmen.

Tam adı Alan Jamieson Taylor'dır. Taht Oyunları (2011), Thor: Karanlık Dünya (2013) ve The Emperor's New Clothes (2001) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2020 The Many Saints of Newark
2015 Terminatör: Genisys
2013 Thor: Karanlık Dünya
2003 Kill the Poor
2001 The Emperor's New Clothes
1995 Palookaville
1990 That Burning Question (Kısa Film)

Televizyon

2021 The Swarm
2018 Electric Dreams
2017 Roadside Picnic
2017 Taht Oyunları
2011 The Playboy Club
2010 Rubicon
2010 Nurse Jackie
2010 Boardwalk Empire
2010 Bored to Death
2010 The Wonderful Maladys (TV Filmi)
2009 In Treatment
2008 Law & Order
2008 Mad Men
2008 1% (TV Filmi)
2007 Soprano Ailesi
2006 Big Love
2005 Roma
2005 Lost
2005 Carnivàle
2005 Deadwood
2004 Keen Eddie
2003 Sex and the City
2002 Six Feet Under
2000 The West Wing
1999 Trinity
1999 Now and Again
1999 Homicide: Life on the Street
1998 Oz
1997 Traders

Yapımcı

2017 Roadside Picnic
2012 Taht Oyunları
2010 Bored to Death

Senaryo

2001 The Emperor's New Clothes
1990 That Burning Question (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Alan Taylor Fotoğrafları

Alan Taylor Haberleri

Portreler


Vizyondakiler