Albrecht Schuch

Albrecht Schuch

Albrecht Schuch
Oyuncu

Doğum Tarihi: 21.8.1985

Doğum Yeri: Jena, Almanya

Alman oyuncu.

Tam adı Albrecht Abraham Schuch'tur. Mitten in Deutschland: NSU (2016), Die Vermessung der Welt (2012) ve Gladbeck (2018) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2019 Oyunbozan
2018 Atlas
2016 Route B96 (Kısa Film)
2016 Paula
2012 Die Vermessung der Welt
2011 Westwind
2010 NOS (auf dich) (Kısa Film)

Televizyon

2020 Bad Banks (Mini Dizi)
2018 Kruso (TV Filmi)
2018 Gladbeck (Mini Dizi)
2018 Der Polizist und das Mädchen (TV Filmi)
2017 Verräter (TV Filmi)
2016 Mitten in Deutschland: NSU (Mini Dizi)
2016 A Dangerous Fortune (TV Filmi)
2015 Tatort
2014 Die Fahnderin (TV Filmi)
2010 Polizeiruf 110
2010 Neue Vahr Süd (TV Filmi)
2010 Der Alte
2009 Bei uns und um die Ecke (TV Filmi)

Görev Aldığı Yapımlar

  • Oyunbozan, Systemsprenger / System Crasher, 2019, Oyuncu
  • Dünyayı Ölçmek, Measuring the World / Die Vermessung der Welt, 2012, Oyuncu

Albrecht Schuch Fotoğrafları

Albrecht Schuch Haberleri

Portreler