Alden Ehrenreich

Alden Ehrenreich

Alden Ehrenreich
Oyuncu

Doğum Tarihi: 22.11.1989

Doğum Yeri: Kaliforniya, ABD

ABD'li aktör.

Tam adı Alden Caleb Ehrenreich'tir. İlk uzun metrajlı filmini Francis Ford Coppola'nın bağımsız filmi Tetro'da (2009) yapmış ve Coppola'nın sonraki filmi Twixt'de (2011) görücüye çıkmıştır. 2016'da, Coen kardeşlerin komedi filmi Hail Caesar'da Hobie Doyle karakterini canlandırdı.

Filmografi

2018 Solo: A Star Wars Story
2017 The Yellow Birds
2016 Hail, Caesar!
2016 Rules Don't Apply
2015 Running Wild
2013 Beautiful Creatures
2013 Stoker
2013 Blue Jasmine
2013 Teenage (Belgesel)
2013 Maple Leaves (Kısa Film)
2011 Twixt
2011 A Dentist (Kısa Film)
2010 Somewhere
2010 Ten Fingers (Kısa Film)
2009 Tetro
2009 Greased (Kısa Film)
2008 Switcheroo! (Kısa Film)

Televizyon

2006 CSI: Crime Scene Investigation
2005 Supernatural

Görev Aldığı Yapımlar

Alden Ehrenreich Fotoğrafları

Alden Ehrenreich Haberleri

Portreler