Alejandro Landes

Alejandro Landes

Alejandro Landes
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 1.1.1980

Doğum Yeri: São Paulo, Brezilya

Brezilyalı senarist, yapımcı ve yönetmen.

Cocalero (2007), Porfirio (2011) ve Monos (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2019 Monos
2011 Porfirio
2007 Cocalero (Belgesel)

Yapımcı

2019 Monos
2011 Porfirio
2007 Cocalero (Belgesel)

Televizyon

2003 Oppenheimer presenta

Senaryo

2019 Monos
2011 Porfirio
2007 Cocalero (Belgesel)



Görev Aldığı Yapımlar

  • Monos, 2019, Yönetmen, Senarist, Yapımcı

Alejandro Landes Fotoğrafları

Alejandro Landes Haberleri