Aleksey Tsitsilin

Aleksey Tsitsilin

Aleksey Tsitsilin
Senarist, Yönetmen

Doğum Tarihi: 5.4.1987

Doğum Yeri: Voronej, Rusya

Rus oyuncu, senarist ve yönetmen.

Karlar Kraliçesi 2 (2014), Karlar Kraliçesi 3: Ateş ve Buz (2016) ve Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna (2018) animasyon filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna
2018 Volki i ovtsy. Khod sviney
2017 Kotyonok s ulitsy Lizyukova 2 (Kısa Film)
2016 Karlar Kraliçesi 3: Ateş ve Buz
2014 Karlar Kraliçesi 2

Senaryo

2018 Karlar Kraliçesi 4: Sihirli Ayna
2016 Karlar Kraliçesi 3: Ateş ve Buz
2014 Karlar Kraliçesi 2

Oyuncu

2017 Kotyonok s ulitsy Lizyukova 2 (Kısa Film - Seslendirme)

Görev Aldığı Yapımlar

Aleksey Tsitsilin Fotoğrafları

Aleksey Tsitsilin Haberleri

Portreler