Alessandro Borghi

Alessandro Borghi

Alessandro Borghi
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.9.1986

Doğum Yeri: Roma, İtalya

İtalyan aktör.

İlk kez 2006 yılında Distretto di polizia dizisiyle oyunculuğa adım attı. Bugüne kadar yirmiden fazla filmde rol aldı. Non essere cattivo (2015), Suburra (2015) ve Sulla mia pelle (2018) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Il primo re
2018 Sulla mia pelle
2017 Liubov pret-a-porte
2017 Napoli'nin Sırrı
2017 The Place
2017 Fortunata
2016 Dalida
2016 Ningyo (Kısa Film)
2016 Il più grande sogno
2015 Suburra
2015 Non essere cattivo
2014 Carrozzella negra (Kısa Film)
2014 Buon San Valentino (Kısa Film)
2013 Roma criminale
2011 5 (Cinque)
2011 Lui e l'altro (Kısa Film)

Televizyon

2019 Devils
2017 Suburra
2017 Paare (Mini Dizi)
2015 Non uccidere
2015 Squadra mobile
2013 Che Dio ci aiuti
2012 L'isola
2013 Ultimo 4 - L'occhio del falco (TV Filmi)
2011 Il commissario Rex
2011 Caccia al re - La narcotici
2010 Romanzo criminale - La serie
2010 Sant'Agostino (TV Filmi)
2009 Don Matteo
2009 R.I.S. - Delitti imperfetti
2007 Io e mamma (Mini Dizi)
2006 Distretto di polizia

Görev Aldığı Yapımlar

Alessandro Borghi Fotoğrafları

Portreler