Alex Kurtzman

Alex Kurtzman

Alex Kurtzman
Senarist, Yapımcı, Yönetmen

Doğum Tarihi: 7.9.1973

Doğum Yeri: Los Angeles, ABD

Amerikalı senarist, yönetmen ve yapımcı.

Kurtzman Los Angeles'ta doğup büyümüştür. Lise'de Roberto Orci ile tanışmıştır. Wesleyan Üniversitesi'ni bitirmiştir.

Filmografi

Yönetmen

2017 The Mummy
2012 People Like Us

Yapımcı

2017 The Mummy 
2017 Star Trek: Discovery (TV Dizisi)
2016 Now You See Me 2 
2015 Limitless (TV Dizisi)
2014 The Amazing Spider-Man 2 
2014 Matador (TV Dizisi)
2014 Scorpion (TV Dizisi)
2013 Star Trek Into Darkness 
2013 Sleepy Hollow (TV Dizisi)
2013 Now You See Me 
2013 Ender's Game 
2012 People Like Us 
2011 Cowboys & Aliens 
2011 Exit Strategy (TV Dizisi)
2011 Locke & Key (TV Dizisi)
2010 Transformers Prime (TV Dizisi)
2010 Hawaii 5-0 (TV Dizisi)
2009 Star Trek 
2009 The Proposal 
2008 Eagle Eye
2008 Fringe (TV Dizisi)
2004 The Secret Service (TV Dizisi)
2001 Alias (TV Dizisi)
2000 Jack of All Trades (TV Dizisi)
1999 Xena: Warrior Princess (TV Dizisi)
1997 Hercules: The Legendary Journeys (TV Dizisi)

Senaryo

2014 The Amazing Spider-Man 2 
2013 Star Trek Into Darkness 
2013 Sleepy Hollow (TV Dizisi)
2012 People Like Us 
2011 Cowboys & Aliens 
2011 Exit Strategy (TV Dizisi)
2011 Locke & Key (TV Dizisi)
2010 Hawaii 5-0 (TV Dizisi)
2009 Transformers: Revenge of the Fallen 
2009 Star Trek 
2009 Watchmen
2008 Fringe (TV Dizisi)
2007 Transformers 
2006 Mission: Impossible III 
2005 The Island 
2005 The Legend of Zorro 
2004 The Secret Service (TV Dizisi)
2001 Alias (TV Dizisi)
2000 Jack of All Trades (TV Dizisi)
1999 Xena: Warrior Princess (TV Dizisi)
1997 Hercules: The Legendary Journeys (TV Dizisi)

Görev Aldığı Yapımlar

Alex Kurtzman Fotoğrafları

Alex Kurtzman Haberleri