Alexander Fehling

Alexander Fehling

Alexander Fehling
Oyuncu

Doğum Tarihi: 29.3.1981

Doğum Yeri: Berlin, Almanya

Alman aktör, senarist ve yapımcı.

Soysuzlar Çetesi (2009), Goethe'nin İlk Aşkı (2010) ve Yalan Labirenti (2014) filmleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2018 Das Ende der Wahrheit
2018 Radegund
2017 Der Hauptmann
2017 Üç Tepe
2017 In Zeiten des abnehmenden Lichts
2015 Atomic Falafel
2015 We Will Stay in Touch about It (Kısa Film)
2014 Aşkı Bulunca
2014 Yalan Labirenti
2013 Buddy
2012 Son Tanık
2012 Wir wollten aufs Meer
2011 Der Fluss war einst ein Mensch
2011 Wer wenn nicht wir
2010 Goethe'nin İlk Aşkı
2009 13 Semester
2009 Soysuzlar Çetesi
2009 Storm
2008 Buddenbrooks
2007 Am Ende kommen Touristen

Televizyon

2018 Beat
2015 Homeland
2015 Der Fall Barschel (TV Filmi)
2012 Restless (TV Filmi)
2007 KDD - Kriminaldauerdienst
2007 Der Kriminalist

Senarist Olarak

2011 Der Fluss war einst ein Mensch

Yapımcı Olarak

2015 We Will Stay in Touch about It (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Alexander Fehling Fotoğrafları

Alexander Fehling Haberleri

Portreler