Alexandra Shipp

Alexandra Shipp

Alexandra Shipp
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.07.1991

Doğum Yeri: Arizona, ABD

ABD'li oyuncu.

Spinning Man (2018), A Dog's Way Home (2019), Shaft (2019) ve Jexi (2019) gibi yapımlarla tanınmıştır.

Filmografi

2021 Tick, Tick... Boom
2020 Kung Fury 2
2020 Endless
2020 Silk Road
2020 All the Bright Places
2019 Jexi
2019 Telling Lies (Video Oyunu - Seslendirme)
2019 Shaft
2019 Sadık Dostum
2019 X-Men: Dark Phoenix
2018 Love, Simon
2018 Spinning Man
2018 Dude
2018 Deadpool 2
2017 Tragedy Girls
2016 The Deal (Kısa Film)
2016 X-Men: Apocalypse
2015 Straight Outta Compton
2009 Alvin and the Chipmunks: The Squeakquel

Televizyon

2015 Your Family or Mine
2014 Ray Donovan
2014 Days of Our Lives
2014 Drumline: A New Beat (TV Filmi)
2014 Aaliyah: The Princess of R&B (TV Filmi)
2013 House of Anubis
2013 Occult (TV Filmi)
2013 Awkward
2012 Victorious
2011 Switched at Birth

Yapımcı

2018 Diving (Kısa Film)

Görev Aldığı Yapımlar

Alexandra Shipp Fotoğrafları

Alexandra Shipp Haberleri