Alexandre Astier

Alexandre Astier

Alexandre Astier
Oyuncu, Senarist, Seslendirme, Yönetmen

Doğum Tarihi: 16.6.1974

Doğum Yeri: Lyon, Fransa

Fransız aktör, dublajcı, senarist, yapımcı ve yönetmen.

Kaamelott (2004), Dies irae (2003) ve David et Madame Hansen (2012) filmleriyle tanınmıştır. Anne-Gaëlle Daval ile evlidir ve 5 çocuk babasıdır.

Filmografi

Yönetmen

2018 Asteriks: Sihirli İksirin Sırrı
2014 Asteriks: Roma Sitesi
2012 David et Madame Hansen
2003 Dies irae (Kısa Film)
2001 Un soupçon fondé sur quelque chose de gras (Kısa Film)

Televizyon

2013 Le Golden Show
2009 Kaamelott

Yapımcı

2015 L'Exoconférence (Video)
2012 Que Ma Joie Demeure! (Video)
2012 David et Madame Hansen

Televizyon

2013 Le Golden Show
2013 Golden Show
2013 Golden Moustache (Kısa Film)
2006 Kaamelott

Senaryo

2018 Asteriks: Sihirli İksirin Sırrı
2015 L'Exoconférence (Video)
2014 Asteriks: Roma Sitesi
2013 Pop Redemption
2012 Que Ma Joie Demeure! (Video)
2012 David et Madame Hansen
2003 Dies irae (Kısa Film)
2001 Soyons Sport (Kısa Film)
2001 Un soupçon fondé sur quelque chose de gras (Kısa Film)

Televizyon

2013 Le Golden Show
2007 Kaamelott

Oyuncu

2018 Asteriks: Sihirli İksirin Sırrı (Seslendirme)
2015 L'Exoconférence (Video)
2015 Nous trois ou rien
2014 Asteriks: Roma Sitesi (Seslendirme)
2014 14 Million Screams (Kısa Film)
2014 İlk Görüşte Aşk
2013 Zygomatiques (Kısa Film)
2013 Pop Redemption
2012 Que Ma Joie Demeure! (Video)
2012 David et Madame Hansen
2011 Les aventures de Philibert, capitaine puceau
2008 Home Sweet Home
2008 LOL
2008 Coluche: l'histoire d'un mec
2008 Asteriks olimpiyat oyunlari'nda
2007 Elie annonce Semoun, la suite de la suite (Video)
2007 Recrue d'essence (Kısa Film)
2006 Ne kadar Güzelsin
2005 Anaconda (Kısa Film)
2003 Dies irae (Kısa Film)
2001 Soyons Sport (Kısa Film)
2001 Un soupçon fondé sur quelque chose de gras (Kısa Film)

Televizyon

2013 Scènes de ménages
2013 Le Golden Show
2013 La collection - Ecrire pour... le jeu des sept familles (Mini Dizi)
2012 Bref
2010 La commanderie
2010 Montreux Comedy
2010 Hero Corp
2009 Kaamelott
2003 Lyon police spéciale
2003 Belle Grand Mère - 'La Trattoria' (TV Filmi)
2002 Sous bonne garde (TV Filmi)
1989 Lardux, La série

Görev Aldığı Yapımlar

Alexandre Astier Fotoğrafları

Alexandre Astier Haberleri