Alfredo Castro

Alfredo Castro

Alfredo Castro
Oyuncu

Doğum Tarihi: 19.12.1955

Doğum Yeri: Santiago, Şili

Şili'li aktör.

Tam adı Alfredo Arturo Castro Gómez'dir. 1977 yılında Universidad de Chile'nin tiyatro bölümünden mezun oldu. 2006 yılında Centro de Investigación Teatral (Tiyatro Araştırma Merkezi) ve çağdaş Şili tiyatrosunun dönüm noktası sayılan Sala de Teatro: Teatro La Memoria'yı kurdu.

İlk kez 1982 yılında 'De cara al mañana' adlı TV dizisinde rol aldı. 2016 yılında yayınlanan Narcos dizisi ve 2017 yılında yayınlanan Zirve filmlerindeki rolleriyle tanınmıştır.

Filmografi

2019 Las Consecuencias
2019 El Príncipe
2019 Medea
2019 Perro Bomba
2019 White on White
2018 Algunas Bestias
2018 Rojo
2018 Muze
2017 La Duda (Kısa Film)
2017 Una Historia Necesaria
2017 Severina
2017 Zirve
2017 Los Perros
2016 Neruda
2015 Desde allá
2015 El Club
2014 Ventana
2014 Aurora
2013 Il mondo fino in fondo
2013 Las Niñas Quispe
2012 Carne de Perro
2012 È stato il figlio
2012 No
2010 Post Mortem
2008 Tony Manero (Ayrıca Senarist)
2008 Secretos
2008 La Buena Vida
2007 Casa de Remolienda
2006 Unknown (Seslendirme)
2006 Fuga
2004 Otoño (Kısa Film)
1995 Diálogo de sordos (Kısa Film)

Televizyon

2018 Martín: El Hombre y la Leyenda (Mini Dizi)
2017 Os Dias Eram Assim
2016 Narcos
2016 Bala Loca (Mini Dizi)
2013 Prófugos
2013 Ecos del Desierto (Mini Dizi)
2012 La Doña
2010 Manuel Rodríguez: Guerrillero del amor
2009 Los Exitosos Pells
2008 Viuda alegre
2007 Corazón de María
2006 Floribella
2006 JPT: Justicia para todos
2005 Versus
2005 Tiempo final (Mini Dizi)
2004 Los Pincheira
2003 Puertas adentro
2002 El circo de las Montini
2001 Pampa ilusión
2000 Romané
1999 La fiera
1998 Iorana
1997 Eclipse de luna
1996 Adrenalina
1996 Amor a domicilio, la comedia
1995 Amor a domicilio
1995 El amor esta de moda
1994 Champaña
1993 Jaque mate
1992 El palo al gato
1991 Volver a empezar
1990 Te conté
1984 Los títeres
1982 De cara al mañana

Görev Aldığı Yapımlar

Alfredo Castro Fotoğrafları

Alfredo Castro Haberleri