Ali Barkın

Ali Barkın

Ali Barkın
Oyuncu

Doğum Tarihi: 3.1.1985

Doğum Yeri: Ankara, Türkiye

Türk oyuncu.

Tam adı Ali Barkın Bürkan'dır. İlk, orta, lise ve üniversite eğitimini Ankara'da tamamlamıştır. 2008 yılında Orta Doğu Teknik Üniversitesi, İnşaat Mühendisliği bölümünden; 2010 yılında ise Kanada'da eğitim vermekte olan Vancouver Film School, Sinema ve Televizyon oyunculuğu bölümünden mezun olmuştur. Tiyatro ile üniversite yıllarında tanışan Ali Barkın, Ankara'da çeşitli özel tiyatrolarda sahne almıştır. Sinema ile ilk tanışması ise, baş rolünü ve yardımcı yapımcılığını üstlendiği Kanada yapımı, Dilemma filmi ile gerçekleşmiştir.

Çalışmalarını bir süre Kanada'da sürdürdükten sonra Türkiye'ye dönen Ali Barkın; Yeşil Deniz, Hayat Devam Ediyor, Deniz Yıldızı ve Şefkat Tepe adlı dizilerde yer almıştır.

Filmografi

2020 Amacı Olmayan Grup
2020 Feride
2018 Çakallarla Dans 5
2017 Ayla
2017 Görevimiz Tatil
2016 91.1
2014 Kırımlı
2010 İkilem

Televizyon

2019 Her Yerde Sen
2017 Klavye Delikanlıları
2014 Tanıklar
2015 Yeşil Deniz
2013 Eski Hikaye
2012 Hayat Devam Ediyor
2012 Deniz Yıldızı
2010 Şefkat Tepe

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Barkın Fotoğrafları

Ali Barkın Haberleri