Ali Erkazan

Ali Erkazan

Ali Erkazan
Oyuncu

Doğum Tarihi: 1.1.1952

Doğum Yeri: Samsun, Türkiye

Türk tiyatro, sinema ve dizi oyuncusu.

Sıdıka dizisindeki 'Zekeriya Saka' ve En Son Babalar Duyar dizisindeki 'baba' rolüyle ünlenen, sanat hayatına Ankara Sanat Tiyatrosu'nda başlayan Ali Erkazan, bu kurumda 15 yıl çalıştı. Levent Kırca tiyatrosunda da görev yaptı. Politik tiyatro'da oyunculuğu öğrendi. Tiyatro oyunculuğunun yanı sıra, 1983 yılında kamera karşısına da geçerek, sinema ve dizi filmlerde rol alan sanatçı, ÇASOD üyesidir.

Filmografi

2017 Kayseri Aslanı: Çin İşi
2016 Yıldızlar da Kayar
2016 Melekleri Taşıyan Adam
2016 Emicem Hospital
2015 Güvercin Uçuverdi
2010 Kaledeki Yalnızlık
2008 Aşk Tutulması
2007 Münferit
2006 Dünyayı Kurtaran Adamın Oğlu
2001 Son
1986 Değirmen
1984 Bir Yudum Sevgi

Televizyon

2016 Hayat Sevince Güzel
2015 Göç Zamanı
2015 Poyraz Karayel
2013 Otisabi
2012 Kötü Yol
2012 Göç
2011 Huzurum Kalmadı
2010 Küstüm Çiçeği
2010 Cümbür Cemaat Aile
2009 Benim Annem Bir Melek
2008 Cesaretin Var mı Aşka
2007 Sevgili Dünürüm
2007 Evimin Erkeği
2007 Annem
2006 Yaprak Dökümü
2002 En Son Babalar Duyar
2002 Başımıza Gelenler
2002 Aşk Meydan Savaşı
1997 Sıdıka
1996 Şaşıfelek Çıkmazı
1996 Hayat Bazen Tatlıdır
1996 Deniz Bekliyordu (TV Filmi)
1995 Kopgel Taksi
1995 Evdekiler
1993 Yukarı Karakısık
1987 Yaprak Dökümü
1986 Olacak O Kadar
1983 Kurt ve Kuzu

Görev Aldığı Yapımlar

Ali Erkazan Fotoğrafları

Ali Erkazan Haberleri