Ali İl

Ali İl

Ali İl
Oyuncu

Doğum Tarihi: 16.5.1982

Doğum Yeri: İstanbul, Türkiye

Türk dizi ve sinema oyuncusu. 

İstanbul Üniversitesi Konservatuvar Tiyatro mezunudur. Böyle Bitmesin dizisinde Atilla'yı canlandıran İl, 2015 yılının Ocak ayında başlayan Poyraz Karayel dizisinde Sadrettin rolünü canlandırmıştır. Şu anda ise Ver Elini Aşk dizisinde oynamaktadır.

Filmografi

2018 Bebek Geliyorum Demez
2017 Poyraz Karayel: Küresel Sermaye
2013 Benimle Oynar mısın?
2012 Mahmut ile Meryem
2009 Press
2009 Adını Sen Koy
2008 Başka Semtin Çocukları

Televizyon

2017 Ver Elini Aşk
2016 Poyraz Karayel
2013 Böyle Bitmesin
2011 Seni Bana Yazmışlar
2010 Küçük Kadınlar
2007 Aşk Eski Bir Yalan
2005 Seher Vakti
2005 Kırık Kanatlar
2005 Ihlamurlar Altında
2004 Türkü Filmi
2004 Halil İbrahim (TV Filmi)
2002 Sırlar Dünyası / Sır Kapısı

Görev Aldığı Yapımlar

Ali İl Fotoğrafları

Ali İl Haberleri

Portreler